A2 Amsterdam: werkzaamheden verkeerssignalering en asfalt

In de maanden februari en maart 2024 werkt Rijkswaterstaat aan de verkeerssignalering en het asfalt op de snelweg A2 bij Amsterdam. Het werk vindt plaats tussen de knooppunten Holendrecht en Amstel van 19 tot en met 25 februari en van 4 tot en met 24 maart 2024. Om het werk veilig uit te kunnen voeren, worden wisselend verschillende op- en afritten afgesloten. Dit zorgt met name in de avond en nacht (tussen 21.00 en 05.00 uur) voor verkeershinder. De extra reistijd is 5 tot 15 minuten door file of een omleiding.

Werkzaamheden

De werkzaamheden op de A2 bestaan onder andere uit het vervangen van de wegkantsystemen en de signaalgevers boven de rijbaan. In de weken dat er werkzaamheden plaatsvinden is er geen verkeerssignalering. De digitale borden boven de weg werken in deze periode dus niet. 

Asfalteringswerkzaamheden

Vanaf maandag 11 maart tot en met donderdag 14 maart 2024 wordt er asfalt verwijderd en nieuw asfalt aangebracht ter hoogte van de op- en afrit 1 Ouderkerk aan de Amstel. De werkzaamheden vinden elke avond van 23.00 tot 05.00 uur plaats. De A2 en op- en afrit Ouderkerk aan de Amstel is dicht. Verkeer wordt omgeleid via de A2, A9, A1 en A10.

Advies aan weggebruikers A2

Weggebruikers kunnen de omleidingsborden volgen en de reis voorbereiden met behulp van de website Rijkswaterstaat Verkeersinformatie . Zo zijn weggebruikers het snelst op hun bestemming.

Meer informatie

Kijk op de website van Rijkswaterstaat voor meer informatie over de werkzaamheden aan de A2.

 

 

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Zuid
Modaliteiten
Auto
Projecten
A2 Amsterdam: werkzaamheden verkeerssignalering en asfalt