Betreed de wereld van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht tijdens de Dag van de Bouw

Neem plaats in één van de bouwmachines, bekijk de toekomstige A9 vanaf het uitkijkpunt met een VR bril, fiets of wandel mee met onze voorlichters langs de werkzaamheden aan de A9 of door het Stadshart en ga op de foto als echte bouwvakker! Kom naar de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni en betreed de wereld van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht!

baho

 

Op zaterdag 18 juni, van 12.00 tot 17.00 uur, is de landelijke Dag van de Bouw. Tijdens deze dag willen we de omwonenden van de A9 meenemen in de wereld van de A9BAHO. Samen met aannemer VeenIX en de gemeente Amstelveen, organiseren we verschillende activiteiten voor jong en oud.

Activiteiten

Op het Sandbergplein (voor het Cobramuseum) kunnen kinderen racen over een circuit, bouwmachines van dichtbij bekijken en instappen, op de foto als echte bouwvakker, en… in belevingscentrum Amstelveen InZicht (boven de bieb) is er zoveel Lego dat je het hele Stadshart van Amstelveen kunt nabouwen!

Bij het Uitkijkpunt naast het Kazernepad kun je onder andere de toekomstige A9 zien met een VR bril. Hier en in Ouderkerk aan de Amstel staan grote bouwmachines klaar om bewonderd te worden en vertellen mannen en vrouwen van de bouw je alles over hun werk aan de A9, onder het genot van Spaanse lekkernijen.

Aan het Smedemanplein in Amstelveen wordt gewerkt aan een graffiti-kunstwerk op de containers.

Rondleidingen

Tijdens deze dag organiseren we verschillende rondleidingen. Zowel op de fiets langs de A9, als te voet door het Stadshart. Voor de fietsrondleidingen langs de A9, kun je je hier aanmelden.

Houd het online bezoekerscentrum in de gaten voor meer informatie, een plattegrond met de locaties van de activiteiten en om u aan te melden voor de rondleiding door het Stadshart.

We zien je graag op zaterdag 18 juni.

Bron: bezoekerscentrum Rijkswaterstaat

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Zuid
Modaliteiten
Auto