Bezoek Amsterdam Bereikbaar gratis op Intertraffic

Van 16 tot en met 19 april staan wij op de internationale verkeersbeurs Intertraffic in de Rai. Je kunt ons vinden op de stand van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Daar laten we zien hoe de overheden in de MRA gezamenlijk werken aan slim, schoon en veilig reizen. We zijn onderdeel van de ‘Dutch Area’.

Bezoek de MRA-stand

Op de MRA-stand presenteren wij ons nieuwe dashboard ov-rijtijden en laten we zien hoe deze tool precies werkt. De provincie Noord-Holland laat een nieuw onderdeel uit de Toolbox Smart Mobility zien: duurzaam reizen naar evenementen.

Ontdek op de MRA-stand verder alles over digitaal verkeers- en assetmanagement en slim routeadvies op maat. Het project Road Monitoring illustreert bijvoorbeeld hoe we door voertuigdata van Mercedes onveilige situaties op de weg signaleren. Het dashboard van het Regionaal Tactisch Team (RTT) geeft inzicht in de status van onze infranetwerken. De digitale interactieve Bereikbaarheidskaart toont welke beperkingen er zijn voor met name vrachtwagens, aanhangers en bussen. Het IDEA project laat zien hoe geplande wegwerkzaamheden en afsluitingen gevalideerd worden met FCD.

Bekijk ook de maquette van Zuidasdok en loop virtueel door het toekomstig station Amsterdam Zuid. Zo zie je hoe de A10 Zuid wordt ondertunneld en het station compleet wordt vernieuwd.

Netwerkborrel en Dutch Day

Je kunt de MRA-stand bezoeken van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 april. Op woensdagmiddag 17 april van 15.30 en 17.00 uur vindt traditiegetrouw de netwerkborrel plaats. Ook hier ben je van harte welkom om jouw netwerk te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Op vrijdag 19 april is er een speciaal kennisprogramma voor wegbeheerders met Nederlands als voertaal, de ‘Dutch Day’. In de ochtend delen diverse sprekers vanuit onder andere ministerie IenW, provincie Noord-Holland, TLN, NDW en de mobiliteitsalliantie hun kennis op het theaterpodium. Hierna kunt u de beurs en ‘Dutch Area’ bezoeken.

Gratis toegangskaart voor Intertraffic

Je kunt je via deze aanmeldlink registeren als onze gast. Daarna wordt jouw gratis entreekaart per mail toegestuurd. Wil je meedoen aan het programma van de Dutch Day? Dan moet je je apart aanmelden via de website van de Intertraffic. Daarvoor is het nodig om een account aan te maken tijdens het registratieproces. Dat wijst zich vanzelf via bovengenoemde aanmeldlink.

Graag tot ziens op de Intertraffic! Je vindt ons in de Smart Mobility hal (hal 2, stand 02.200).