Doe mee met de AT5-enquête over hoe jij de verkeersveiligheid in Amsterdam ervaart

Onze partner AT5 wil weten hoe Amsterdammers de verkeersveiligheid in hun stad ervaren. Veel mensen raken ernstig gewond bij een verkeersongeluk. In het verkeer in Amsterdam komen tien tot twintig personen komen om per jaar. Het AT5-panel heeft een enquête opgesteld. Geef jij jouw mening?

AT5-panel verkeersveiligheid onderzoek

In Amsterdam vinden veel verkeersongelukken plaats, waarbij op kruispunten zowel fietsers, als automobilisten tegelijkertijd groen licht krijgen. Waar het kruispunt volgens de gemeente geen zogenoemde 'blackspot' is, is het volgens buurtbewoners wel degelijk gevaarlijk.

AT5 wil weten wat jouw ervaringen zijn in het verkeer in Amsterdam en heeft daarom een enquête ontwikkelt. Wat denk jij bijvoorbeeld over verkeerslichten en fietsstraten?  Hiervoor hebben ze een enquête opgesteld.  Meld je hier aan en geef je mening over hoe jij denkt dat de verkeersveiligheid verbetert kan worden.

De onderzoeksresultaten worden door AT5 gebruikt voor nieuwsreportages en -artikelen. De bevindingen leggen ze ook voor aan experts, politici en andere betrokkenen. Het invullen van het aanmeldformulier duurt zo'n drie minuten. AT5 deelt jouw gegevens niet met derden.