Parkeren en bereikbaarheid tijdens het EK Voetbal

In juni vormt de Johan Cruijff ArenA het decor voor 4 wedstrijden van het EK Voetbal (EURO 2020). Er wordt gespeeld met publiek in het stadion. Om alles veilig te laten verlopen worden er extra maatregelen genomen. Die hebben gevolgen voor het parkeren en de bereikbaarheid van het gebied rondom het stadion. Alle winkels blijven bereikbaar.

EK voetbal | Amsterdam Bereikbaar


De P1 Parkeergarage is gesloten van 9 t/m 27 juni. De P&R is vanaf 6 juni al gesloten. P4, P5, P6 blijven open en bereikbaar. Op wedstrijddagen (13,17,21 en 26 juni) is de ArenAtunnel dicht, het verkeer wordt omgeleid. Volg de gele borden.

Extra info voor klanten Decathlon en MediaMarkt

Van 10 juni t/m 27 juni zijn ook de parkeerdekken op level 3 en 4 (achter de MediaMarkt/Decathlon) gesloten. Voor klanten die apparatuur komen ophalen adviseren we te parkeren in P4 of P6.

Parkeren en bereikbaarheid tijdens het EK Voetbal   In juni vormt de Johan Cruijff ArenA het decor voor 4 wedstrijden van het EK Voetbal (EURO 2020). Er wordt gespeeld met publiek in het stadion. Om alles veilig te laten verlopen worden er extra maatregelen genomen. Die hebben gevolgen voor het parkeren en de bereikbaarheid van het gebied rondom het stadion. Alle winkels blijven bereikbaar.   De P1 Parkeergarage is gesloten van 9 t/m 27 juni. De P&R is vanaf 6 juni al gesloten. P4, P5, P6 blijven open en be

 

Modaliteiten
Auto