Weet u het al? De Amsterdamse tunnels gaan dicht

We gaan werkzaamheden uitvoeren aan de Michiel de Ruijtertunnel, de Piet Heintunnel en de Arenatunnel. Hoe bent u geïnformeerd over de sluitingen? En hoe denkt u over de omleidingsroutes of over de reisalternatieven? Via ons tevredenheidspanel horen wij graag uw mening, suggesties of waardering. Uw mening telt, wat u er ook van vindt!

Tunnel werkzaamheden

Vanwege de werkzaamheden gaan de Michiel de Ruijtertunnel, de Piet Heintunnel en de Arenatunnel tijdelijk dicht (in 2020, 2021, 2022 en 2023). Het verkeer wordt omgeleid. Wanneer en hoelang verschilt per tunnel.

Wat betekent de afsluiting voor u?

Wij realiseren ons goed dat dit voor hinder gaat zorgen. Misschien ook wel voor u. Maakt u bijvoorbeeld regelmatig gebruik van één van de tunnels? Of heeft de afsluiting straks consequenties voor de bereikbaarheid van uw bedrijf? Kortom, wat betekent de afsluiting straks voor u?

Meld u aan voor het tevredenheidspanel

We horen graag uw mening en suggesties. U kunt zich hier aanmelden voor ons 'tevredenheidspanel'.

Hoe werkt het?

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u vóór de start van de werkzaamheden per mail een online vragenlijst. Tijdens de werkzaamheden ontvangt u nog een aantal keer een online vragenformulier. Het invullen kost u per keer een paar minuten. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij onze aanpak op allerlei vlakken misschien wel verbeteren. Als u persoonlijk een reactie wilt ontvangen op uw vraag of suggesties, dan kunt u dit ook via de vragenlijst laten weten. Uw mening telt en daar willen wij gehoor aan geven.

Bron: Gemeente Amsterdam