Reizigers

Werkzaamheden in of rond Amsterdam?
Weet wat er speelt en plan je reis

In een grote stad zoals Amsterdam wordt er altijd gewerkt aan wegen, sporen en bruggen. Controleer vooraf of er werkzaamheden zijn, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Op onze website staan alleen de grootste werkzaamheden in de regio Amsterdam.

Stel je reisprofiel in 

Dan laten we alleen zien wat jij interessant vindt.

Travel profile failed to load
Bezig met laden...

Handige tips

OV fiets

Fiets verder met OV-fiets

OV-fiets is de makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van je reis. Als je aankomt op het station, huur je snel en eenvoudig een OV-fiets om naar je afspraak te fietsen. Je vindt OV-fiets bij stations, bus- of metrohaltes en P+R-terreinen.
Thuiswerken-Amsterdam Bereikbaar

Werk thuis, als het kan

Vinden er werkzaamheden plaats op de route naar je werk? Als je baan het toelaat, kun je overwegen om vaker vanuit huis te werken. Ook een andere locatie bij jou in de buurt kan uitkomst bieden, bijvoorbeeld een café of bibliotheek.
NS trein mijd de spits- Amsterdam Bereikbaar

Mijd de spits

Om files of druk OV te mijden, is het handig om op andere tijdstippen te reizen. Werk bijvoorbeeld het eerste uur thuis of in een koffiezaak bij de school van je kinderen. Of kies een werkdag waarop je niet de auto pakt, maar de fiets.
rechtgetrokken foto ns app

Reis slim met de NS-app

Je plant je reis van deur tot deur in de NS-app. Die zit vol nuttige functionaliteiten, zoals de OV-fiets check. Zijn er nog fietsen beschikbaar op je aankomststation? De reisadviezen zijn altijd up-to-date. Zo sta je nooit voor verrassingen.
Ask&GO

Vraag het Ask&GO

Met Ask&GO krijg je persoonlijk reisadvies bij werkzaamheden en afsluitingen voor de projecten Zuidasdok en A9 Badhoevedorp-Holendrecht. Gewoon via WhatsApp of Messenger. Chatbot Anke van Ask&GO is 24/7 beschikbaar.
Deelscooter_check

Gebruik deelvervoer

Deelvervoer is vaak goedkoper, sneller, duurzamer en ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit. Je kunt kiezen uit een deelfiets, elektrische deelbakfiets, deelscooter of deelauto.