Hoe kunnen we je helpen met jouw infraproject?

Professionals helpen met infravraagstukken om verkeershinder te beperken. Daar werken we aan. We kunnen je helpen op het gebied van mobiliteitsmaatregelen, communicatie, monitoring en evaluatie. Om je te inspireren werken we aan een gebruiksvriendelijke website waarop je makkelijk gebruik maakt van onze hulpmiddelen en andere kennisdocumenten. Nu al enthousiast? Neem dan een kijkje naar de tools die er al zijn of plan een vrijblijvend advies gesprek in.

External video URL

Hulpmiddelen van Amsterdam Bereikbaar

Inframonitor

Met de Inframonitor ontwerp je je eigen monitoringsdashboard. Zo kun je zelf verschillende informatiebronnen selecteren, KPI’s uitkiezen en bepalen met wie je de getoonde informatie deelt.

Download de inframonitor productsheet

Vlekkenkaart

De vlekkenkaart maakt inzichtelijk waar knelpunten kunnen ontstaan doordat verschillende projecten tegelijkertijd plaatsvinden. Zo kun je eenvoudig vaststellen of er op sommige locaties extra hinder te verwachten is, en dus ook of er maatregelen nodig zijn.

Download de vlekkenkaart productsheet

Reizigerswebpagina op de Amsterdam Bereikbaar website

Breng Amsterdammers en reizigers op de hoogte van de werkzaamheden en reisalternatieven. We maken opmaat gemaakte webpagina's voor jouw infraproject.

Bekijk de reizigerswebpagina van de Piet Heintunnel

OV-dataset

Met de OV-dataset vind je snel de historische en actuele reistijdgegevens van het openbaar vervoer in de regio Amsterdam.

Download de OV-dataset productsheet

Urban Strategy Tool

De tool maakt het mogelijk om de effecten van verkeersmaatregelen snel door te rekenen, bijvoorbeeld op het gebied van geluidsoverlast, doorstroming en luchtkwaliteit. Zo breng je afsluitingen, capaciteitsbeperkingen en mobiliteitsmaatregelen in kaart, en bereken je hoe deze werkzaamheden de verkeersvolumes op het netwerk beïnvloeden.

Download de urban strategy tool productsheet

Toolbox Slimme Mobiliteit

Deze toolbox is bedoeld om te inspireren en te ondersteunen bij het kiezen van de meest kansrijke maatregelen voor een specifieke situatie. De focus ligt hierbij op de toepassing binnen de hinderaanpak met zowel kortetermijneffecten als structurele mobiliteitseffecten. 

Ga naar de Toolbox Slimme Mobiliteit

Toolkit op de Amsterdam Bereikbaar website

Wil je werkgevers op de hoogte brengen van omleidingen en alternatieve vervoersmiddelen? Op de website van Amsterdam Bereikbaar kan je de toolkit kwijt van jou project.

Bekijk de toolkit webpagina van de Piet Heintunnel

Toolbox Smart Mobility incl. gratis maatwerkadvies

In deze toolbox vind je steeds de nieuwste slimme technieken die je kunt inzetten voor communicatie met de omgeving én voor beter en slimmer verkeers- en mobiliteitsmanagement. In iedere fasen van het project.

Ga naar de Toolbox Smart Mobility

Het Verkeer video op AT5

Zet je project in de spotlight! Om de Amsterdammer en reizigers op de hoogte te houden van de bereikbaarheid in en rondom de stad, maken we Het Verkeer video's. Hierin vertellen we over de werkzaamheden en hoe reizigers slim kunnen reizen. 

Bekijk de 11-daagse afsluiting van de A10 Zuid

Doelgroeponderzoek

Om Amsterdammerse reizigers en forenzen beter te ondersteunen, doen we doelgroep onderzoeken. Dit helpt je om door hun ogen naar de diensten van Amsterdam Bereikbaar te kijken. Hoe beter je de doelgroep leert kennen, hoe beter je ze kunt ondersteunen.

Download de doelgroeponderzoeken

Werkzaamhedenkaart

Jouw project op de werkzaamheden kaart? Vul het onderstaande formulier in en stuur het op naar bereikbaar@amsterdam.nl

Download het formulier

Plaats je bericht op LinkedIn

Geef je project meer bekendheid. We plaatsen graag een LinkedIn bericht over je project en breng andere infra professionals op de hoogte.

Ga naar onze LinkedIn pagina

OV Fiets pop-up store

Tijdens de werkzaamheden kunnen reizigers omreizen of gebruikmaken van vervangend vervoer. Dit betekent extra overstappen en langere reistijd. Om hen een alternatief te bieden, hebben NS, ProRail en Amsterdam Bereikbaar een OV-Fiets pop-up store geopend op station Amsterdam Bijlmer ArenA met 150 fietsen.

Lees meer

Je eigen tool

Heb jij een tool die relevant is voor Amsterdam Bereikbaar? Of kunnen wij je helpen met het ontwikkelen van jou idee tot een tool? Neem contact met ons op via bereikbaar@amsterdam.nl en we zijn een en al oor. 

 

Vrijblijvend intakegesprek

Ontdek wat Amsterdam Bereikbaar voor jou kan betekenen. Doe een gratis intake gesprek en maak kennis met Jos van de Sandt, onze procesmanager. Sluit je aan bij ons netwerk en maak direct gebruik van onze kennis en tools.


Haak aan bij andere infra-professionals

Amsterdam Bereikbaar is een samenwerkingsverband tussen vijf grote infrapartijen:  RijkswaterstaatGemeente AmsterdamProRailProvincie Noord-Holland,en Vervoerregio Amsterdam. Daarnaast is NS als spoorvervoerder aangesloten en Breikers, voor de verbinding met werkgevers.

Over Amsterdam Bereikbaar

samenwerking_amsterdam_bereikbaar
werkzaamheden_lijnstationnoord

Maak impact met werkgevers

Werkgevers zijn een belangrijke schakel in het terugdringen van de verkeersdrukte. Om ook hen bij onze missie te betrekken, hebben we samen met Breikers de werkgeversaanpak opgezet. Een makkelijke manier om grote groepen reizigers te bereiken.

Voor werkgevers

Kunnen we helpen met de bereikbaarheid van je project?

Wil je meer weten over Amsterdam Bereikbaar, heb je vragen rondom het thema mobiliteit of ben je benieuwd met welke tools we jouw project kunnen ondersteunen?

Stuur ons een bericht via bereikbaar@amsterdam.nl.

Toolkit werknemers