Tools om je infraproject te ondersteunen

De clusters kunnen ondersteuning vragen bij 4 gespecialiseerde werkgroepen. Zij dragen oplossingen aan op het gebied van communicatie, community building, mobiliteitsmaatregelen en monitoring & evaluatie.
Een filmpje op AT5, een pop-upstore met OV-fietsen of een belevingsonderzoek onder reizigers: we hebben veel tools beschikbaar om mobiliteitsprofessionals te ondersteunen bij werkzaamheden in en rond de stad. Zo kunnen we samen de verkeershinder beperken, en omwonenden en reizigers goed informeren. Heeft je project impact op de bereikbaarheid van Amsterdam? We helpen je graag om te bepalen welke tools geschikt zijn. En ook de inzet van de tools kunnen we voor je regelen.

 

OV pop-up store | Amsterdam Bereikbaar
Icon_monitoring | Amsterdam Bereikbaar


Werkgroep Monitoring & Evaluatie
De werkgroep Monitoring & Evaluatie onderzoekt welke gevolgen projecten en evenementen hebben voor de bereikbaarheid van een gebied en de hinderbeleving van reizigers. Vervolgens onderzoekt de werkgroep of maatregelen effectief zijn of zijn geweest. Dat levert informatie op waar de clusters mee aan de slag kunnen. Daarnaast ontwikkelt de werkgroep tools voor de clusters.

Wil je meer weten over monitoring en evaluatie? Stuur een bericht naar Machiel Galesloot, werkgroeptrekker Monitoring en Evaluatie.

Tools

  1. Reizigerspagina op de website
  2. Plek voor een toolkit op de website (voorbeeld: Piet Heintunnel toolkit voor werkgevers en werknemers)
  3. Het Verkeer video op AT5 (voorbeeld: Uithoornlijn)
  4. Exposure op onze sociale mediakanalen
  5. Doelgroeponderzoek onder bewoners en forenzen m.b.t. werkzaamheden
  6. Jouw project op de werkzaamheden kaart? Vul het onderstaande formulier in en stuur het op naar bereikbaar@amsterdam.nl 
werkgroep_communicatie

 

Werkgroep Communicatie


Deze werkgroep zorgt dat de verschillende partijen hun communicatie op elkaar afstemmen. Zodat reizigers een eenduidige boodschap en heldere reisalternatieven krijgen.

Wil je weten wat de werkgroep voor jou kan betekenen? Stuur een bericht naar Tesla Buys, werkgroeptrekker Communicatie.

Icon_korte termijn maatregel | Amsterdam Bereikbaar.png


Werkgroep MobiliteitsmaatregelenDe werkgroep Mobiliteitsmaatregelen werkt aan de ontwikkeling van acties en maatregelen die door alle projecten gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld maatregelen die reizigers stimuleren om met de fiets of het OV te reizen. 

Zijn mobiliteitsmaatregelen iets voor jouw project? Neem contact op met Myrte Neele of Bas Maas, werkgroeptrekkers Mobiliteitsmaatregelen.

Tools

  • (online) Netwerkbijeenkomst
  • Korte lijnen tussen moederorganisaties
icon_community | Amsterdam Bereikbaar

 

Werkgroep Community


De werkgroep Community stimuleert de samenwerking tussen de partners van Amsterdam Bereikbaar. De werkgroep werkt aan manieren om alle medewerkers van Amsterdam Bereikbaar zo soepel mogelijk samen te laten werken. Bijvoorbeeld door deze website op te zetten. 

Meer weten over de werkgroep Community? Stuur een bericht naar Roy Captijn, werkgroeptrekker Community.

We helpen je graag met de bereikbaarheid van je project

Wil je meer weten over de tools van Amsterdam Bereikbaar of wil je hulp bij het inzetten van meerdere tools? Stuur ons een bericht via bereikbaar@amsterdam.nl.

Zomerwerken | Amsterdam Bereikbaar