Werkgevers

Wat we doen voor werkgevers

Een groot deel van het verkeer in en rond Amsterdam bestaat uit forenzen. Werkgevers zijn dus een belangrijke schakel in het terugdringen van de drukte. Daarom bieden we een werkgeversaanpak in samenwerking met Breikers. Inmiddels heeft Breikers al ruim 300 grote werkgevers geholpen met hun mobiliteit. 

External video URL

Gratis mobiliteitsadvies

Is jouw bedrijf ook toe aan een slimmere manier van mobiliteit? Breikers geeft werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) onafhankelijk advies op het gebied van mobiliteit. Je krijgt onder andere inzicht in het totale woon-werkverkeer, ontvangt mobiliteitsoplossingen en verbeterpunten op maat en maakt een mobiliteitsverbeterplan.

Lees verder

Mobiliteitsadvies_Breikers
Mobiliteitsindex_Breikers

Bekijk jouw mobiliteitsindex

Wil je een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? De Mobiliteitsindex geeft jou als werkgever concrete handvatten om je mobiliteitsbeleid beter aan te laten sluiten op je ambities. Vul kosteloos de vragenlijst in en je ontvangt een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips waar je morgen al mee aan de slag kunt.

Lees verder