Alle werkzaamheden in Amsterdam Centrum

Bezig met laden...

In Amsterdam Centrum worden de komende tijd verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo wordt het gebied aan de centrumkant van het station de komende jaren vernieuwd. Ook wordt gewerkt aan de Dijksgracht en de Piet Heinkade. Op de kaart zie je welke projecten in Amsterdam Centrum op de planning staan.

Reisalternatieven

OV fiets

Fiets verder met OV-fiets

OV-fiets is de makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van je reis. Als je aankomt op het station, huur je snel en eenvoudig een OV-fiets om naar je afspraak te fietsen. Het abonnement is gratis en je betaalt € 3,95 per OV-fietsrit tot 24 uur. Je vindt OV-fiets bij stations, bus- of metrohaltes en P+R -terreinen.

Huur een OV-fiets

Deelscooters | Amsterdam Bereikbaar.jpg

Pak de deelscooter

Pak een e-scooter van felyx of Check. Vliegensvlug. Super gaaf.

Lees meer over deelvervoer

rechtgetrokken foto ns app

Reis slim met de NS-app

Je plant je reis van deur tot deur in de NS-app. Die zit vol nuttige functionaliteiten, zoals de OV-fiets check. Zijn er nog fietsen beschikbaar op je aankomststation? De reisadviezen zijn altijd up-to-date. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Ga naar de website van NS

Stationsplein Oost Amsterdam Centraal

Hoe ga ik hier als werkgever mee om? 

Als de werkzaamheden invloed hebben op de bereikbaarheid van je organisatie, is het belangrijk om je werknemers reisalternatieven te bieden. Heb je hulp nodig om deze te ontwikkelen? Werkgeversnetwerk Breikers brengt de mobiliteitsbehoefte van je organisatie in kaart en geeft gratis advies. 

Ik wil een gratis mobiliteitsadvies

Wil je nog iets weten?

Misschien staat je vraag hiertussen:

 

Stuur ons een bericht

Als ik moet omreizen, hoe kan ik mijn reis dan het beste plannen?

NS en GVB raden reizigers aan om kort voor vertrek hun reis te plannen in de Reisplanner of App voor een actueel reisadvies.
Deze informatie voor treinreizigers staat kort voor vertrek vermeld op:

Waar kan ik terecht met klachten over overlast?

Met vragen en klachten over de werkzaamheden kun je straks op verschillende plekken terecht. Als het gaat over de dienstregeling van het openbaar vervoer, kun je je tot NS of GVB  richten. Klachten over de bouwwerkzaamheden kun je doorgeven aan het betreffende project of aan de gemeente Amsterdam.  

Wat is Amsterdam Bereikbaar?

Amsterdam Bereikbaar is een samenwerkingsverband tussen vijf grote infrapartners: Gemeente Amsterdam, ProRail, Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam. Daarnaast is NS als spoorvervoerder aangesloten en Breikers, voor de verbinding met werkgevers.