Alle werkzaamheden in Amsterdam Centrum

Bezig met laden...

In Amsterdam Centrum worden de komende tijd verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo wordt het gebied aan de centrumkant van het station de komende jaren vernieuwd. En de Bullebaksluis in de Marnixstraat gaat twee jaar dicht voor onderhoud. Op de kaart zie je welke projecten in Amsterdam Centrum op de planning staan.

Reisalternatieven

NS trein mijd de spits- Amsterdam Bereikbaar

Mijd de spits

Om files of volle coupés te mijden, is het handig om op andere tijdstippen te reizen. Werk bijvoorbeeld het eerste uur thuis of in een koffiezaak bij de school van je kinderen. Of kies een vaste werkdag waarop je niet de auto of trein pakt, maar de fiets.

Meer informatie

 

Reizen in tijden van Corona | Amsterdam Bereikbaar

Reizen in tijden van Corona

De overheid adviseert om zo veel mogelijk thuis te werken en alleen uitstapjes in de buurt te maken. Het kan natuurlijk zijn dat je toch naar een bestemming in Amsterdam moet. We zetten op een rij waar je dan op moet letten.

Lees meer

 

NS trein mijd de spits- Amsterdam Bereikbaar

Mijd de spits

Om files of volle coupés te mijden, is het handig om op andere tijdstippen te reizen. Werk bijvoorbeeld het eerste uur thuis of in een koffiezaak bij de school van je kinderen. Of kies een vaste werkdag waarop je niet de auto of trein pakt, maar de fiets.

Meer informatie

 

Reizigers belevingsonderzoek 2021

Hoe reis je door de regio Amsterdam? Kom je wel eens weg- of spoorwerkzaamheden tegen en ben je hiervan op de hoogte voordat je van huis vertrekt? Ervaar je hinder en wat doe je om dit te omzeilen?

Onderzoeks- en adviesbureau MuConsult voert in opdracht van Amsterdam Bereikbaar een onderzoek uit naar reisbeleving op de weg, het fietspad en in het openbaar vervoer in en rondom Amsterdam. Het beantwoorden van de vragen duurt 10 tot 15 minuten en is in te vullen tot en met 18 juni a.s.

Ga naar de vragenlijst

Reizigers belevingsonderzoek
Felyx en Check deelscooters | Amsterdam Bereikbaar.jpeg

Hoe ga ik hier als werkgever mee om? 

Als de werkzaamheden invloed hebben op de bereikbaarheid van je organisatie, is het belangrijk om je werknemers reisalternatieven te bieden. Heb je hulp nodig om deze te ontwikkelen? Werkgeversnetwerk Breikers brengt de mobiliteitsbehoefte van je organisatie in kaart en geeft gratis advies. 

Breng mijn mobiliteitsbehoefte in kaart 

Wil je nog iets weten?

Misschien staat je vraag hiertussen:

 

Stuur ons een bericht

Als ik moet omreizen, hoe kan ik mijn reis dan het beste plannen?

NS en GVB raden reizigers aan om kort voor vertrek hun reis te plannen in de Reisplanner of App voor een actueel reisadvies.
Deze informatie voor treinreizigers staat kort voor vertrek vermeld op:

Waar kan ik terecht met klachten over overlast?

Met vragen en klachten over de werkzaamheden kun je straks op verschillende plekken terecht. Als het gaat over de dienstregeling van het openbaar vervoer, kun je je tot NS of GVB  richten. Klachten over de bouwwerkzaamheden kun je doorgeven aan het betreffende project of aan de gemeente Amsterdam.  

Wie zitten er achter Amsterdam Bereikbaar

Amsterdam Bereikbaar is een samenwerkingsverband tussen vijf grote infrapartners: Gemeente Amsterdam, ProRail, Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam. Daarnaast is NS als spoorvervoerder aangesloten en Breikers, voor de verbinding met werkgevers.