Alle werkzaamheden in Amsterdam Oost

Bezig met laden...

In Amsterdam Oost worden de komende tijd verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo is de Piet Heintunnel ongeveer 15 maanden dicht voor al het verkeer, behalve tram 26. Op de kaart zie je welke projecten in Amsterdam Oost op de planning staan.  

Piet Heintunnel dicht voor renovatie  

De tunnel is van 25 juni 2021 tot 2 december 2022 dicht voor al het verkeer, behalve voor tram 26. Die blijft gewoon rijden, op een paar weekenden na.

Lees meer over de Piet Heintunnel 

Piet en Hein PietHeintunnel.png

Reisalternatieven

Fiets naar je werk

Probeer een e-bike

Wil je wel graag fietsen, maar is je afstand net te groot om dat op een ‘gewone’ fiets te doen? Of ben je benieuwd naar een elektrische fiets? Je kunt straks een week lang tegen een kleine bijdrage een e-bike uitproberen. Hiervoor worden bij lokale fietsenwinkels en op verschillende locaties uitgiftepunten gecreëerd. Na afloop van de probeerperiode kun je extra voordelig een e-bike aanschaffen, of tegen een klein tarief voor langere tijd huren (via je werkgever). Een mooi alternatief tijdens de sluiting van de tunnel, waarbij het voor de veiligheid natuurlijk altijd aan te raden is om een helm te dragen.

Lees meer

Amaze app | Amsterdam Bereikbaar

Flexibel reizen

Als de zon schijnt met een deelfiets en de volgende dag met de tram? Met de app van Amaze Mobility kies je eenvoudig wat er op dat moment voor jou het beste uitkomt. Alle vervoerders vind, gebruik en betaal je vanuit de app. Je hebt geen OV-chipkaart meer nodig. Heel gemakkelijk. Reis jij met ons mee? 

Ga naar Amaze

Thuiswerken

Werk thuis, als het kan

Vinden er werkzaamheden plaats op de route naar je werk? Als je baan het toelaat, kun je overwegen om vaker vanuit huis te werken. Ook een andere locatie bij jou in de buurt kan uitkomst bieden, bijvoorbeeld een café of bibliotheek.

 

amsterdamoost_werkzaamheden_pht

Hoe ga ik hier als werkgever mee om? 

Als de werkzaamheden invloed hebben op de bereikbaarheid van je organisatie, is het belangrijk om je werknemers reisalternatieven te bieden. Heb je hulp nodig om deze te ontwikkelen? Werkgeversnetwerk Breikers brengt de mobiliteitsbehoefte van je organisatie in kaart en geeft gratis advies. 

Ik wil een gratis mobiliteitsadvies

Wil je nog iets weten?

Misschien staat je vraag hiertussen:

 

Stuur ons een bericht

Als ik moet omreizen, hoe kan ik mijn reis dan het beste plannen?

NS en GVB raden reizigers aan om kort voor vertrek hun reis te plannen in de Reisplanner of App voor een actueel reisadvies.
Deze informatie voor treinreizigers staat kort voor vertrek vermeld op:

Waar kan ik terecht met klachten over overlast?

Met vragen en klachten over de werkzaamheden kun je straks op verschillende plekken terecht. Als het gaat over de dienstregeling van het openbaar vervoer, kun je je tot NS of GVB  richten. Klachten over de bouwwerkzaamheden kun je doorgeven aan het betreffende project of aan de gemeente Amsterdam.  

Wat is Amsterdam Bereikbaar?

Amsterdam Bereikbaar is een samenwerkingsverband tussen vijf grote infrapartners: Gemeente Amsterdam, ProRail, Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam. Daarnaast is NS als spoorvervoerder aangesloten en Breikers, voor de verbinding met werkgevers.