Piet Heintunnel: Amsterdam Bereikbaar voor bedrijven

Als werkgever kun je veel invloed hebben op de verkeersdrukte in de regio. Want een groot deel van het verkeer in en rond Amsterdam bestaat uit forenzen. Andersom merk je het direct als er in de buurt werkzaamheden zijn: dan is je kantoor of bedrijfsgebouw slecht bereikbaar en ondervinden medewerkers en klanten hinder. Om samen met werkgevers de bereikbaarheid te verbeteren, zijn we een partnerschap met Breikers aangegaan.

Heropening PHT met enkele weken uitgesteld

Toolkit voor werkgevers

Met deze toolkit voorzien we werkgevers in de omgeving van de Piet Heintunnel van informatiemateriaal over alternatieve reismogelijkheden. Deze informatie kan worden gebruikt om de alternatieve reismogelijkheden onder de aandacht te brengen bij werknemers, collega’s, klanten en (andere) bezoekers van de organisatie. De toolkit bestaat uit diverse middelen die je naar eigen inzicht kunt gebruiken, waaronder een korte video, een snel overzicht van reisalternatieven en specifieke informatie over de verschillende reisalternatieven. Kortom: met deze toolkit helpen we zoveel mogelijk mensen op weg!

Wil je met iemand van gedachten wisselen over welke alternatieve reismogelijkheden voor jouw organisatie handig zijn? Mobiliteitsmakelaar Tobias van den Briel denkt graag met je mee over oplossingen voor jouw organisatie.

Neem direct contact op via tobias@wijzijnbreikers.nl

Algemene Informatie

Mobiliteitsapp

Elektrische deelscooters

Openbaar vervoer

Parkeren en reizen

Download de volledige toolkit

 

narrowcasting Piet Heintunnel

 

Piet Heintunnel alternatief B

 

Piet Heintunnel alternatief C

 

Piet Heintunnel alternatief D.jpg

 

 

 

Piet Heintunnel alternatief E.jpg

Toolkit voor werknemers

In deze toolkit vind je uitgebreide informatie over de sluiting van de Piet Heintunnel. Omdat je werkt in de buurt van de Piet Heintunnel, lichten we graag toe wat slimme reisalternatieven zijn. Zo adviseren we om de spits te mijden en waar mogelijk te kiezen voor de fiets, de e-bike, een deelscooter, de tram, de trein of de auto te parkeren op een P+R en vanaf daar verder te reizen. Voor de fiets is er bijvoorbeeld een mooie actie waarbij je met de fiets punten kunt sparen die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus of donaties aan goede doelen. Download hiervoor de app Toogethr Cycles en registreer elke rit die je fietst. Je wordt dan beloond voor elke gefietste kilometer!

Algemene informatie

Mobiliteitsapp

Elektrische deelscooters

Openbaar vervoer

Parkeren en reizen

Download de volledige toolkit

BREIKERS Mobiliteitsscan, vertrekpunt van alle mobiliteitsprojecten

Veel werkgevers willen aan de slag met hun mobiliteit en mobiliteitsbeleid, en zoeken nog waar te beginnen. Vaak ‘knelt’ er iets: de afsluiting van de Piet Heintunnel, de parkeerplaats staat overvol, reiskosten zijn te hoog of er ligt een ambitieuze duurzaamheidsambitie. In alle gevallen is het handig om te beginnen met een goede mobiliteitsscan. Breikers biedt de ondersteunding kosteloos aan. 

Zo’n mobiliteitsscan verschaft waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, waarmee u verder aan de slag kunt bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot. Interesse? Neem contact op met Breikers via info@wijzijbreikers.nl

Renovatie Piet Heintunnel
 

Piet en Hein helpen je op weg

Piet & Hein Piet Heintunnel | Amsterdam Bereikbaar.png