Probeer nu 1 week een e-bike!

De fiets is het perfecte alternatief nu de Piet Heintunnel dicht is. Wil je eigenlijk wel fietsen maar is de afstand net te groot? Doe dan mee met onze e-bike probeeracties en probeer een week lang een e-bike. Ervaar hoe dat dagelijkse ritje naar werk bevalt op de elektrische fiets en maak in het weekend een mooie tocht door de natuur.

hotel_java

 

E-bike proberen bij Hotel Jakarta (Java-eiland

Wil je een e-bike of speedpedelec proberen? Reserveer het gewenste voertuig en haal deze op bij Hotel Jakarta op Java-eiland. Betaal de eigen bijdrage van €10 en je kunt de e-bike één week uitproberen. Reserveer via onderstaande link en haal jouw voertuig op de afgesproken datum op.

Reserveer een e-bike of speedpedelec

Amsterdam Bereikbaar e-bakfiets

 

Probeer een e-bakfiets

Ga je vaak met kinderen op pad en wil je weleens een e-bakfiets proberen? Haal het voertuig op bij een van onze uitgiftepunten:

  • Kinderdagverblijf De Kleine Zeester in Slotermeer 
  • Kids Aktief in Zeeburg

Je reserveert de fiets via het registratiesysteem en haalt hem vervolgens op bij het kinderdagverblijf. De e-bakfiets is voorzien van 2 kinderzitplaatsen met riempjes. Ook bagage in de vorm van tassen en dozen is makkelijk mee te nemen.

E-bakfiets proberen

cafe restaurant de polder

 

E-bike proberen bij Café-restaurant Polder (Science Park)

Op het terrein van het Science Park Amsterdam, pal tussen de kennisinstituten, zit café-restaurant Polder. Reserveer hier een e-bike, betaal de eigen bijdrage van €10 en haal de e-bike op de afgesproken dag op bij het restaurant.

Reserveer een e-bike

 

Fiets naar je werk

E-bike pools voor Werkgevers

Ook voor werkgevers kan het feit dat de Piet Heintunnel dicht is voor tot overlast zorgen. Een van de alternatieven voor medewerkers die op 5 - 20 kilometer van kantoor wonen is de e-bike. Fietsers ondervinden namelijk geen hinder van de werkzaamheden. Wil je medewerkers stimuleren vaker de fiets te pakken? Kies dan voor een e-bike pool. Met deze hapklare oplossing worden een aantal fietsen geplaatst op kantoor. Medewerkers krijgen de mogelijkheid deze 1 week uit te proberen, om zo het gemak te ervaren van een e-bike. Als werkgever betaal je hiervoor slechts een deel van de kosten. Wil je meer weten over de e-bike pools voor organisaties? Neem dan contact op met Breikers.

E-bike probeeractie voor werkgevers

Probeer ook

Pak de bak!

Cargoroo

 

Breng jij je kinderen naar school met de auto? Of ga je vaak met de auto naar het werk? De spits en werkzaamheden rondom de Piet Heintunnel kunnen zorgen voor verkeershinder. Huur de elektrische buurtbakfiets van Cargoroo en fiets hier snel voorbij. Heb je de kinderen afgezet? Dan is de elektrische buurtbakfiets ook handig voor de boodschappen. Download en registreer nu de app van Cargoroo en krijg het eerste uur volledig gratis. #letscargoroo

Ga naar Cargoroo

 

Spaar punten met de e-bike

e-bike

 

Woon of werk je op fietsafstand? Probeer dan met de fiets te gaan. Dat is niet alleen gezond, je spaart zo ook punten voor gefietste kilometers. Die punten wissel je in voor leuke cadeaus in de webshop, of doneer je aan een van de goede doelen in de buurt. Hoe meer je fietst, hoe groter je beloning! Registreer je via de registratiewebsite van Toogethr Cycles, download de app en registreer elke rit die je fietst. Wij belonen je dan met punten voor je gefietste kilometers rondom de Piet Heintunnel. 

Ga naar Toogethr Cycles