Probeer nu 1 week een e-bike!

De fiets is het perfecte alternatief nu de Piet Heintunnel dicht is. Wil je eigenlijk wel fietsen maar is de afstand net te groot? Doe dan mee met onze e-bike probeeracties en probeer een week lang een e-bike, e-bakfiets of speedpedelec. Ervaar hoe dat dagelijkse ritje naar werk bevalt op de elektrische fiets en maak in het weekend een mooie tocht door de natuur. De fietsen zijn verzekerd en ook pech onderweg wordt voor je opgelos: je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Na de probeeractie krijg je een aantrekkelijk aanbod voor accessoires ter waarde van €300 wanneer je een e-bike aanschaft bij een van de deelnemende winkels.

Probeer een e-bike

Een e-bike proberen is heel simpel:

  • Zoek op de registratiepagina (link) een fietsenwinkel bij jou in de buurt
  • Maak een reservering en betaal de eigen bijdrage van €10
  • Haal de fiets op de afgesproken datum en tijd op en breng hem 6 dagen later weer terug

    Wil je na de probeerweek niet meer zonder e-bike? Maak dan gebruik van de aanschafregeling, een aantrekkelijke aanbod ter waarde van €300, te besteden aan accessoires en upgrades.

Probeer een e-bike

Inwonerpool Java-eiland

Naast de probeeracties bij fietsenwinkels hebben we ook een inwonerpool met e-bikes en speedpedelecs. Reserveer het gewenste voertuig en haal deze op bij Hotel Jakarta op Java-eiland. Ook voor dit onderdeel van de actie geldt een eigen bijdrage van €10. Reserveer via onderstaande link en haal jouw voertuig op tijdens het gekozen tijdvak.

Bekijk de inwonerpools

E-bakfiets proberen?

Ga je vaak met kinderen op pad en wil je weleens een e-bakfiets proberen? Ook dat kan! Bij Kinderdagverblijf Blij Land op IJburg probeer je namelijk een week lang een e-bakfiets uit. Je reserveert de fiets via het registratiesysteem en haalt hem vervolgens op bij het kinderdagverblijf. De e-bakfiets is voorzien van 2 kinderzitplaatsen met riempjes. Ook bagage in de vorm van tassen en dozen is makkelijk mee te nemen.
 

E-bakfiets proberen

De Aanschafregeling

Heb je deelgenomen aan de e-bike probeeractie en is dat goed bevallen? Schaf dan een e-bike aan bij één van de deelnemende fietsenwinkels en maak gebruik van de aanschafregeling ter waarde van €300!

Wat krijg je bij aanschaf van een e-bike?

1. De eerste servicebeurt gratis (t.w.v. €50)
2. Een waardepakket naar keuze (t.w.v. €250), samen te stellen bij deelnemende fietsenwinkels. Denk aan:

  • Accu-upgrade
  • Accessoires in de winkel zoals slot, fietstas en helm
  • Garantieverlenging

Lees meer over de voorwaarden

Deelnemende fietsenwinkel locaties

Probeer een e-bike
Fiets naar je werk

E-bike pools voor Werkgevers

Veel werkgevers met een kantoor in Amsterdam zullen merken dat de Piet Heintunnel dichtgaat. Een van de alternatieven voor medewerkers die op 5 - 20 kilometer van kantoor wonen is de e-bike. Fietsers ondervinden namelijk geen hinder van de werkzaamheden. Wil je medewerkers stimuleren vaker de fiets te pakken richting kantoor? Kies dan voor een e-bike pool. Met deze hapklare oplossing worden een aantal fietsen geplaatst op kantoor. Medewerkers krijgen de mogelijkheid deze 1 week uit te proberen, om zo het gemak te ervaren van een e-bike. Als werkgever betaal je hiervoor slechts een deel van de kosten. Wil je meer weten over de e-bike pools voor organisaties? Neem dan contact op met Breikers via hun online contactformulier

Probeer ook

Pak de bak!

Cargoroo

 

Breng jij je kinderen naar school met de auto? Of ga je vaak met de auto naar het werk? De spits en werkzaamheden rondom de Piet Heintunnel kunnen zorgen voor verkeershinder. Huur de elektrische buurtbakfiets van Cargoroo en fiets hier snel voorbij. Heb je de kinderen afgezet? Dan is de elektrische buurtbakfiets ook handig voor de boodschappen. Download en registreer nu de app van Cargoroo en krijg het eerste uur volledig gratis. #letscargoroo

Ga naar Cargoroo

 

Spaar punten met de e-bike

e-bike

 

Woon of werk je op fietsafstand? Probeer dan met de fiets te gaan. Dat is niet alleen gezond, je spaart zo ook punten voor gefietste kilometers. Die punten wissel je in voor leuke cadeaus in de webshop, of doneer je aan een van de goede doelen in de buurt. Hoe meer je fietst, hoe groter je beloning! Registreer je via de registratiewebsite van Toogethr Cycles, download de app en registreer elke rit die je fietst. Wij belonen je dan met punten voor je gefietste kilometers rondom de Piet Heintunnel. 

Ga naar Toogethr Cycles