Probeer een e-bike

De fiets is het perfecte alternatief nu de Piet Heintunnel dicht is. Wil je eigenlijk wel fietsen maar is de afstand net te groot? Probeer een e-bike en ervaar hoe dat dagelijkse ritje naar werk bevalt. Gebruik de elektrische fiets in het weekend ook voor een mooie tocht door de natuur.

Cargoroo


Pak de bak!

Breng jij je kinderen naar school met de auto? Of ga je vaak met de auto naar het werk? De spits en werkzaamheden rondom de Piet Heintunnel kunnen zorgen voor verkeershinder. Huur de elektrische buurtbakfiets van Cargoroo en fiets hier snel voorbij. Heb je de kinderen afgezet? Dan is de elektrische buurtbakfiets ook handig voor de boodschappen. Download en registreer nu de app van Cargoroo en krijg het eerste uur volledig gratis. #letscargoroo

Ga naar Cargoroo

e-bike


Spaar punten met de fiets of e-bike

Woon of werk je op fietsafstand? Probeer dan met de fiets te gaan. Dat is niet alleen gezond, je spaart zo ook punten voor gefietste kilometers. Die punten wissel je in voor leuke cadeaus in de webshop, of doneer je aan een van de goede doelen in de buurt. Hoe meer je fietst, hoe groter je beloning! Registreer je via de registratiewebsite van Toogethr Cycles, download de app en registreer elke rit die je fietst. Wij belonen je dan met punten voor je gefietste kilometers rondom de Piet Heintunnel. 

Ga naar Toogethr Cycles 

Donkey Republic

 

Pak een deelfiets

Op zoek naar een goed alternatief voor de auto? Pak een Donkey deelfiets! Download de Donkey Republic App en vind een fiets bij jou in de buurt. Met de kortingscode PIETHEINTUNNEL2022 krijg je nu 1 uur gratis. #DonkeyRepublic

Meer informatie

Fiets naar je werk

E-bike pools voor Werkgevers

Ook voor werkgevers kan het feit dat de Piet Heintunnel dicht is voor tot overlast zorgen. Een van de alternatieven voor medewerkers die op 5 - 20 kilometer van kantoor wonen is de e-bike. Fietsers ondervinden namelijk geen hinder van de werkzaamheden. Met de Fiets Fun E-Bike Probeeractie inspireren én activeren we jouw medewerkers om vaker de fiets te pakken! Geef je medewerkers hét zetje in de rug met deze E-Bike probeeractie.

E-bike probeeractie voor werkgevers