Alle werkzaamheden in Amsterdam West

Bezig met laden...

In Amsterdam wordt altijd ergens aan gewerkt. Je kan bijvoorbeeld werkzaamheden tegenkomen bij de Westhaven en bij Amsterdam Sloterdijk. Op de kaart zie je welke projecten in Amsterdam West op de planning staan.

Reisalternatieven

Deelscooters | Amsterdam Bereikbaar.jpg

Pak de deelscooter

Pak een e-scooter van felyx of Check. Vliegensvlug. Super gaaf.

Lees meer over deelvervoer

Ns trein goed formaat

Reis slim met de NS-app

Je plant je reis van deur tot deur in de NS-app. Die zit vol nuttige functionaliteiten, zoals de OV-fiets check. Zijn er nog fietsen beschikbaar op je aankomststation? De reisadviezen zijn altijd up-to-date. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Ga naar de website van NS

Thuiswerken

Werk thuis, als het kan

Vinden er werkzaamheden plaats op de route naar je werk? Als je baan het toelaat, kun je overwegen om vaker vanuit huis te werken. Ook een andere locatie bij jou in de buurt kan uitkomst bieden, bijvoorbeeld een café of bibliotheek

amsterdamwest_werkzaamheden

Hoe ga ik hier als werkgever mee om? 

Als de werkzaamheden invloed hebben op de bereikbaarheid van je organisatie, is het belangrijk om je werknemers reisalternatieven te bieden. Heb je hulp nodig om deze te ontwikkelen? Werkgeversnetwerk Breikers brengt de mobiliteitsbehoefte van je organisatie in kaart en geeft gratis advies. 

Ik wil een gratis mobiliteitsadvies

Wil je nog iets weten?

Misschien staat je vraag hiertussen:

 

Stuur ons een bericht

Als ik moet omreizen, hoe kan ik mijn reis dan het beste plannen?

NS en GVB raden reizigers aan om kort voor vertrek hun reis te plannen in de Reisplanner of App voor een actueel reisadvies.
Deze informatie voor treinreizigers staat kort voor vertrek vermeld op:

Waar kan ik terecht met klachten over overlast?

Met vragen en klachten over de werkzaamheden kun je straks op verschillende plekken terecht. Als het gaat over de dienstregeling van het openbaar vervoer, kun je je tot NS of GVB  richten. Klachten over de bouwwerkzaamheden kun je doorgeven aan het betreffende project of aan de gemeente Amsterdam.  

Wat is Amsterdam Bereikbaar?

Amsterdam Bereikbaar is een samenwerkingsverband tussen vijf grote infrapartners: Gemeente Amsterdam, ProRail, Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam. Daarnaast is NS als spoorvervoerder aangesloten en Breikers, voor de verbinding met werkgevers.