Amsterdam Bereikbaar voor werkgevers

Als werkgever kun je veel invloed hebben op de verkeersdrukte in de regio. Want een groot deel van het verkeer in en rond Amsterdam bestaat uit forenzen. Andersom merk je het direct als er in de buurt werkzaamheden zijn: dan is je kantoor of bedrijfsgebouw slecht bereikbaar en ondervinden medewerkers en klanten hinder. Om samen met werkgevers de bereikbaarheid te verbeteren, zijn we een partnerschap met Breikers aangegaan.

Uitgelicht: Toolkit Piet Heintunnel

Breikers, wie zijn dat?

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) om slimmer en duurzamer met mobiliteit en logistiek om te gaan. Hiervoor geven ze een onafhankelijk advies op maat om werknemers anders te laten reizen. Inmiddels werkt Breikers al samen met ruim 230 grote werkgevers in de MRA.

Bekijk de werkgeversaanpak

Waarom werken we samen?

De ambities van Breikers sluiten goed aan bij de missie van Amsterdam Bereikbaar: verkeer slimmer spreiden over verschillende tijden, routes en vervoermiddelen, zodat drukte afneemt en de regio goed bereikbaar blijft. Ook als er grootschalige werkzaamheden zijn,  bijvoorbeeld aan de Zuidas. Breikers heeft de expertise en het werkgeversnetwerk om  medewerkers anders te laten reizen. Vanuit Amsterdam Bereikbaar voegen we hier de informatie over hinder bij infra-werkzaamheden aan toe.

Dit kun jij doen

Wil je weten welke werkzaamheden de komende tijd voor verkeershinder gaan zorgen en welke maatregelen je kunt nemen om toch bereikbaar te blijven? Of wil je medewerkers stimuleren om anders naar hun werk te reizen? Neem dan contact op met Breikers. Zij kunnen je kosteloos adviseren over slimme mobiliteits- en vervoersoplossingen.

Deelauto | Amsterdam Bereikbaar.jpg

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

 

Thuiswerken | Amsterdam Bereikbaar