Amsterdam Bereikbaar voor werkgevers

Als werkgever kun je veel invloed hebben op de verkeersdrukte in de regio. Want een groot deel van het verkeer in en rond Amsterdam bestaat uit forenzen. Andersom merk je het direct als er in de buurt werkzaamheden zijn: dan is je kantoor of bedrijfsgebouw slecht bereikbaar en ondervinden medewerkers en klanten hinder. Om samen met werkgevers de bereikbaarheid te verbeteren, zijn we een partnerschap met Breikers aangegaan.

Zo kan Breikers jou helpen

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) om slimmer en duurzamer met mobiliteit en logistiek om te gaan. Hierover geven ze een onafhankelijk advies op maat. Maatwerk omdat iedere werkgever in een andere situatie zit. Hun advies uren kunnen ze onafhankelijk en kosteloos aan werkgevers aanbieden! Dit is mogelijk omdat ze onderdeel uitmaken van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Hierin werkt de MRA samen met de Rijksoverheid aan de bereikbaarheid van de regio. Inmiddels heeft Breikers al ruim 250 grote werkgevers geholpen met hun mobiliteit.

De kracht van de samenwerking

De ambities van Breikers sluiten goed aan bij de missie van Amsterdam Bereikbaar: verkeer slimmer spreiden over verschillende tijden, routes en vervoermiddelen, zodat drukte afneemt en de regio goed bereikbaar blijft. Ook als er grootschalige werkzaamheden zijn, bijvoorbeeld aan de Zuidas. Breikers heeft de expertise en het werkgeversnetwerk om  medewerkers anders te laten reizen. Vanuit Amsterdam Bereikbaar voegen we hier de informatie over hinder bij infra-werkzaamheden aan toe.

Dit kun jij doen

Wil je weten welke werkzaamheden de komende tijd voor verkeershinder gaan zorgen en welke maatregelen je kunt nemen om toch bereikbaar te blijven? Of wil je medewerkers stimuleren om anders naar hun werk te reizen? Neem dan contact op met Breikers. Zij kunnen je kosteloos adviseren over slimme mobiliteits- en vervoersoplossingen.

Mobiliteit tijdens Corona

Weg- en spoorwerkzaamheden komen natuurlijk nooit uit. Maar nu de situatie rondom Corona ook nog eens behoorlijke impact heeft op de reismogelijkheden is de vraag hoe je binnen veranderende kaders je mobiliteit zo optimaal en snel mogelijk inricht waarschijnlijk urgenter dan ooit. 

Daarom heeft Breikers een versneld traject ontwikkeld waarmee ze je binnen 4 weken op weg kunnen helpen. Met een grondige analyse van de mobiliteit binnen jouw organisatie, een duidelijk plan van aanpak én binnen enkele weken concreet resultaat. 

Neem contact op met Breikers