A9 tussen knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht: in oktober en november drie weekenden dicht

In het laatste weekend van oktober en twee weekenden in november is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A2, A10 en de A4 en andersom.

Afsluitingen

 • Van vrijdag 27 oktober 20.00 uur tot maandag 30 oktober 5.00 uur 
  De A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht is in beide richtingen dicht voor doorgaand verkeer. Lokaal verkeer richting Schiphol/Haarlem kan het hele weekend gebruik maken van oprit 6 Aalsmeer. De opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel richting Utrecht/Almere zijn vanaf zaterdag 9.00 uur open voor lokaal verkeer.
   
 • Vanaf vrijdag 10 november 20.00 uur tot maandag 13 november 5.00 uur
  De A9 is in één richting dicht voor doorgaand verkeer: vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht. Voor lokaal verkeer zijn de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel, richting Utrecht/Almere, het hele weekend open.
   
 • Vanaf vrijdag 24 november 20.00 uur tot maandag 27 november 5.00 uur
  De A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht in beide richtingen dicht voor doorgaand verkeer. Voor lokaal verkeer zijn de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel richting Utrecht/Almere het hele weekend open. Lokaal verkeer in de richting van Schiphol/Haarlem kan het hele weekend gebruik maken van oprit 6 Aalsmeer.

Werkzaamheden

In deze weekenden wordt onder andere gewerkt aan de verbreding van de Schipholbrug, tijdelijke rijstroken bij Ouderkerk aan de Amstel en het vervangen van portalen op diverse locaties.

Bron: Rijkswaterstaat

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Zuid
Modaliteiten
Auto
Projecten
A9 Badhoevedorp – Holendrecht