Ask&GO geeft reisadvies tijdens werkzaamheden Zuidasdok

Tussen 22 juli en 3 augustus gaan de A4 en de A10 Zuid richting Utrecht dicht. En treinen rijden met een aangepaste dienstregeling. Wat betekent dit voor u? Ask&GO geeft u een persoonlijk reisadvies, bijvoorbeeld via Whatsapp.

Ask&Go Zuidasdok & A9 Amstelveen

 

 

Hoe werkt het?

In aanloop naar en tijdens de werkzaamheden kunt u via askandgo.nl een persoonlijk reisadvies vragen aan een medewerker van Ask&Go. Heeft u bijvoorbeeld een afspraak in de VU, reist u dagelijks naar uw werk in Zuidas of rijdt u via de A10 Zuid naar Amsterdam Zuid-Oost? Dan kunt u tijdens de werkzaamheden – en ook nu al – Ask&Go vragen of u hinder kunt verwachten. U zegt waar u naartoe wilt en met welk vervoermiddel u het liefst reist. Tijdens werkzaamheden weet u binnen tien minuten welke hinder u kunt verwachten en hoe u het beste kunt reizen. Buiten de periode van grootschalige werkzaamheden om kunt u binnen een dag antwoord verwachten. De medewerker die uw vraag beantwoordt is goed op de hoogte van actuele afsluitingen en alternatieven. U krijgt routelinks meegestuurd voor navigatie-apps zoals Google Maps. Ask&Go is er voor iedereen met een reisvraag, ongeacht het vervoersmiddel.

Stel via Whatsapp uw reisvraag aan Ask&Go. Dit kan op verschillende manieren:

  • Scan de QR-code
     
    Ask&GoQRcode

 


 

  • Neem via Whatsapp direct contact op met Ask&Go Zuidasdok (085-0659091)
  • Start een Whatsapp chat

Omleidingen

Deze zomer sluiten we de A4 en de A10 Zuid richting Utrecht/Hengelo gedurende 11 dagen af vanaf knooppunt Badhoevedorp tot oprit S109 RAI. Verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A5. De afsluiting start op 22 juli om 22:00 uur en eindigt voor de ochtendspits op woensdag 3 augustus. Station Amsterdam Zuid blijft bereikbaar per trein maar met een aangepaste dienstregeling. De metro blijft tijdens deze periode rijden volgens de normale dienstregeling. Wilt u weten hoe u het beste naar uw bestemming kunnen reizen, neem dan contact op met Ask&GO Zuidasdok (085-0659091).

Ook voor toekomstige afsluitingen

We werken aan de complete vernieuwing van station Amsterdam Zuid en de verbreding en ondertunneling van de A10 Zuid. Daarvoor moeten we vaker wegen en/of sporen afsluiten. Om de hinder voor reizigers zoveel mogelijk te beperken, bieden we ook in de toekomst tijdens grote afsluitingen de service Ask&GO aan.

Bron: Zuidas.nl

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Zuid