De kracht van thuiswerken

Steeds meer banen worden flexibel ingericht. Dit betekent dat werknemers meer vrijheid krijgen om zelf te bepalen waar en wanneer ze werken. Of je nu genoeg hebt van het noodgedwongen thuiswerken of dat het eigenlijk prima bevalt: het is sowieso een goede manier om de spits te mijden. Zo hoef je niet te reizen op drukke momenten of routes.

Voordelen van thuiswerken

  • Tijdwinst door niet gemaakte reisuren
  • Minder impact op het milieu
  • Productievere werkdag
  • Minder afleiding van collega‚Äôs
  • Lekkere koffie

Werk thuis of op een andere locatie

Vinden er werkzaamheden plaats op de route van huis naar werk? Dan kan het handig zijn om minder vaak de weg op te gaan. Dat scheelt reistijd, belast het milieu minder en kost je minder energie. Grote kans dat je thuis inmiddels een plek hebt ingericht waar je prettig kunt werken. Ook locaties in de buurt, bijvoorbeeld een koffiezaak of de bibliotheek, kunnen uitkomst bieden.

Thuiswerken-Amsterdam Bereikbaar

Voor werkgevers: thuiswerken structureel inrichten

Om thuiswerken aantrekkelijker te maken, werkt Amsterdam Bereikbaar intensief samen met Breikers. Breikers begeleidt, informeert en motiveert werkgevers in en om Amsterdam bij hun transitie naar slimme en duurzame mobiliteit. Vaker thuiswerken is een van de manieren om dit te bereiken. Door werken vanuit huis comfortabeler te maken, wordt het steeds meer geaccepteerd in de bedrijfscultuur. En kunnen we de druk op het verkeer verlichten.

Naar Breikers voor gratis advies