Amsterdam Reist Slim: doe mee aan de proef!

Woon jij in Amsterdam en heb jij een auto? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Gemeente Amsterdam, onze partner, en de Hogeschool van Amsterdam starten in november 2021 een onderzoek naar reisgedrag. Het doel van dit onderzoek is inzicht krijgen in de reisbehoeften van Amsterdammers. Het wordt steeds drukker in de stad en daardoor lastiger om te reizen of een parkeerplek te vinden. Een bereikbare en leefbare stad begint bij de behoeften van de Amsterdammers. Hoe vaak, wanneer en met welke voertuigen verplaatst de Amsterdammer zich door de stad? Dat zijn vragen waar ze met de proef antwoord op willen krijgen.

Reis slim door de stad


Door aan deze proef mee te doen wordt inzicht verkregen in jouw reisbehoeften. Hierdoor kunnen beter keuzes gemaakt worden die passen bij de inwoners van de stad. De proef wordt uitgevoerd met behulp van Fynch, een nieuwe slimme app die reisbewegingen bijhoudt en zo gebruikers helpt om slimmer en duurzamer te reizen.

Woon jij in Amsterdam en heb jij een auto? Meld je dan nu aan, doe mee aan de proef en ontvang na afloop een bol.com tegoedbon van €20.

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Zuid
Modaliteiten
Auto