Dag van de Bouw 2022 | Meld je nu aan!

Grijp nu je kans! Neem een uniek kijkje achter de schermen bij de grootste infra bouwprojecten van, in en rondom Amsterdam. Zaterdag 18 juni is het de Dag van de Bouw met een geweldig programma! Meld je nu aan:

Piet Heintunnel
Bijna iedereen is wel een keer met de auto door een verkeerstunnel gereden. Maar dat is te voet toch echt een heel andere ervaring. Wil je dit zelf beleven? Kom dan op zaterdag 18 juni naar de Piet Heintunnel tijdens de Dag van de Bouw. Het programma is voor jong en oud. Ga zelf op ontdekkingstocht via een looproute door de tunnel of laat je over de renovatie informeren door 1 van de enthousiaste experts. Voor kinderen is er een skelterparcours en een speurtocht. 

Ja, ik meld me aan voor een bezoek aan de Piet Heintunnel

A9 Badhoevedorp-Holendrecht
Neem plaats in één van de bouwmachines, bekijk de toekomstige A9 vanaf het uitkijkpunt met een VR bril, fiets of wandel mee met onze voorlichters langs de werkzaamheden aan de A9 of door het Stadshart en ga op de foto als echte bouwvakker! Kom naar de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni en betreed de wereld van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht!

Ja, ik meld me aan voor een bezoek aan de A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Zuidas en Zuidasdok
De Zuidas; het nieuwe centrum van Amsterdam! Maak kennis met dit dynamische gebied waar werken, wonen en leven samenkomen. Start de dag op het Gustav Mahlerplein, pal naast station Amsterdam Zuid, en ga daarna op ontdekkingsreis. Een elektrisch treintje brengt je naar plekken waar je normaal gesproken nooit mag komen. Bekijk bijvoorbeeld de bouw van de nieuwe stationspassage en hoor waarom de A10 hier straks ondergronds gaat. Neem op bouwplaatsen een kijkje onder de grond of bezoek het multifunctionele gebouw Crossover en bekijk Zuidas vanaf grote hoogte.

Ja, ik meld me aan voor een bezoek aan Zuidas en Zuidasdok

Uithoornlijn
Tussen 10.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom een kijkje te nemen achter de bouwhekken. Medewerkers van de projectorganisatie en aannemer Dura Vermeer laten je graag zien welke werkzaamheden we uitvoeren en hoe de tramlijn er straks uitziet. Ook beantwoorden ze graag vragen over het project.

Ja, ik wil het hele programma bekijken van de Uithoornlijn

 

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Oost
Alle werkzaamheden in Amsterdam Centrum
Alle werkzaamheden in Amsterdam Noord
Alle werkzaamheden in Amsterdam Zuid
Modaliteiten
Auto
Bus
Fiets
Metro
Tram
Trein
Projecten
A9 Badhoevedorp – Holendrecht
Uithoornlijn
A10 Zuid: 11 daagse afsluiting buitenring
Overkapping metroperron Amsterdam Zuid gaat de lucht in