Probeeraanbod voor medewerkers in het onderwijs en de zorg

Ontvang € 100,- gratis reistegoed voor deelfietsen en deelscooters

Medewerkers die in Amsterdam in het onderwijs of de zorg werkzaam zijn kunnen nog steeds gebruik maken van de vele voordelen van deelfietsen en elektrische deelscooters. Al meer dan 500 collega’s gingen u voor.

Ilse bijvoorbeeld, zij werkt in het onderwijs in het centrum van Amsterdam. ´Ik gebruik de elektrische deelscooter voor mijn woon- werkverkeer, je beweegt makkelijk door de stad en de scooter maakt geen herrie’. Ook voor Sibbeliene is het een uitkomst na een lange nachtdienst in het AMC,  ‘’s nachts rijdt het openbaar vervoer niet meer, ik gebruik deelvervoer dan om thuis te komen’.

Probeeraanbod deelvervoer medewerkers onderwijs en zorg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Als u voldoet aan de voorwaarden ontvangt u gratis € 100,- aan reisvouchers. Deze kunt u inwisselen bij de aanbieders van deelfietsen en elektrische deelscooters. Deze voertuigen staan bij OV-punten in de stad en zijn bedoeld voor het afleggen van uw laatste woon-werkkilometers of voor zakelijke ritten in de stad.

Iedere maand kunnen maximaal 150 deelnemers gratis van dit probeeraanbod gebruik maken. U heeft dan twee maanden om de persoonlijke vouchers op te maken. Elke maand is het 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt', dus meld u snel aan! De actie loopt tot de zomer van 2022. Ga voor meer informatie naar www.amsterdam.nl/reizenalseenpro.

Dit probeeraanbod is een initiatief van de gemeente Amsterdam en heeft als doel het terugdringen van korte autoritten in de stad. Ook wil Amsterdam publieke professionals meer opties bieden voor woon-werk verkeer en (zakelijke) ritten in de stad.

 

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Oost
Alle werkzaamheden in Amsterdam Centrum
Alle werkzaamheden in Amsterdam Noord
Alle werkzaamheden in Amsterdam Zuid
Modaliteiten
Auto
Bus
Fiets
Metro
Tram
Trein